Skip to content

Vanwijk vgo

Van Wijk Vastgoedonderhoud is ruim 85 jaar actief in het totaalonderhoud van vastgoed. Met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Zeist. Klanten waarderen Van Wijk vanwege hoogwaardig vakmanschap, doordachte advisering en de goede omgang met bewoners/gebruikers. Met hoogwaardig vakmanschap en doordachte advisering onderscheidt Van Wijk zich al vele jaren. ‘Instandhouden, verbeteren en verduurzamen’ is de core-business.

Van Wijk Vastgoedonderhoud is een vooruitstrevende onderneming die zich bezighoudt met het instandhouden, verbeteren en verduurzamen van vastgoed. Van Wijk streeft naar langdurige samenwerking met klanten, leveranciers en medewerkers. People – Planet – Profit is een leidend principe in ons denken en doen.

Van Wijk werkt veilig, gezond en met plezier wat leidt tot duurzame inzetbaarheid. Bij alle activiteiten hebben zij oog voor onze omgeving. Ze gaan zorgvuldig om met energie, reduceren onze CO2-footprint en zijn actief met circulaire grondstoffen en materialen. Om onze continuïteit veilig te stellen werkt Van Wijk structureel aan verbetering van haar prestaties en reductie van faalkosten. Hierbij streven ze naar een gezonde omzet en dito resultaat, met ruimte voor innovatie.

Bij Van Wijk Vastgoedonderhoud staat de klant centraal. In multidisciplinaire opdrachten werken zij samen met vaste partners & leveranciers. Iedere keer in een samenstelling en organisatievorm die past bij de complexiteit en omvang van het project of contract. De 3 P’s (people, planet, profit) hebben zij geadopteerd als richtlijn voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duidelijke communicatie en resultaatgerichte aanpak. Bij voorkeur in bewoonde staat. De klant staat bij ons centraal. Daarnaast is Van Wijk continu bezig met productontwikkeling en verbetering van onze dienstverlening.

De klanten zijn professionele vastgoedeigenaren: woningcorporaties, beleggers, beheerders, scholen, horeca, bedrijven en zorginstellingen. Van Wijk werkt met ‘klantteams’: een team van vaste medewerkers per klant. Met korte lijnen, duidelijke communicatie en een resultaatgerichte aanpak.

Van Wijk Vastgoedonderhoud zit graag dicht bij de klant. Zowel figuurlijk als letterlijk. Daarom zijn zij gevestigd in Utrecht, Amsterdam en Zeist. Reis- en reactietijden zijn minimaal en daarmee milieutechnisch en economisch een pre. Onze medewerkers, die veelal lokaal gevestigd zijn, spreken ook de taal van onze klanten in de regio.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Vanwijk vgo

logo-van-wijk-vastgoedonderhoud
Adres
Strijkviertel 59
Plaats
De Meern
Postcode
3454 PK
Telefoonnummer
088 999 50 00

Producten van Vanwijk vgo

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.