Skip to content

Van Dorp installaties

Van Dorp is begonnen als traditioneel installatiebedrijf met 10 medewerkers. Tegenwoordig zijn zij uitgegroeid tot een technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland en doen zij meer dan alleen installaties. Ondanks onze groei, hanteren zij nog steeds dezelfde kernwaarden. Zo zijn zij nog steeds een familiebedrijf en hechten zij veel waarde aan duurzaam ondernemen. De slogan ‘met kennis en respect’ maakt dan ook niet voor niets onderdeel uit van het beeldmerk.

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 16 vestigingen door heel Nederland. Techniek is de basis, maar de toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen zij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.

Onze maatschappelijke betrokkenheid komt onder andere tot uiting in de Van Dorp foundation. Sinds 2005 zetten zij ons middels deze foundation in voor de armste mensen in de wereld. Tot 2015 is er veel aandacht uitgegaan naar scholen in Uganada en sinds 2015 wordt er gewerkt aan de bouw van een boerderij ter stimulering van de voedselvoorziening en werkgelegenheid. Maar ook dichtbij willen zij mensen steunen. Zo steunen zij in Nederland diverse voedselbanken.

Van Dorp vindt het erg belangrijk om veel aandacht te besteden aan de personele en professionele ontwikkeling van haar medewerkers. In het eigen opleidingscentrum bieden zij dan ook diverse praktijkgerichte opleidingen die zijn afgestemd op de nieuwste duurzame ontwikkelingen. Alle vestigingen van Van Dorp zijn geaccrediteerd als leerbedrijf en voldoen aan de gestelde eisen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Van Dorp installaties

van_dorp_logo_new
Adres
Milaanstraat 21-23
Plaats
Lijnden
Postcode
1175 RJ
Telefoonnummer
020 449 69 60

Producten van Van Dorp installaties

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.