Skip to content

Takkenkamp

Takkenkamp Isolatie is een professioneel en no-nonsens bedrijf met een uitstekende staat van dienst. Zij bewaken de kwaliteit van de dienstverlening continue en besteden veel aandacht aan ontwikkeling van onze mensen. De juiste man of vrouw op de juiste plek, daar investeert Takkenkamp in. Medewerkers van Takkenkamp Isolatie zijn goed opgeleid, deskundig en vakkundig. Ze kennen het belang van goede en duidelijke communicatie. De medewerkers behandelen bewoners, zoals zij zelf behandeld willen worden. En dat moet ook, want zij staan vaak letterlijk bij hen ‘in huis’. Alle medewerkers spreken de Nederlandse taal en gedragen zich professioneel, verantwoordelijk en netjes.

Takkenkamp is trots en zuinig op haar mensen. Zonder hun dagelijkse inzet kan Takkenkamp geen resultaten voor u behalen. Daarom werken de medewerkers in een gevarieerde werkomgeving en krijgen kansen om door te groeien en zichzelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen.

Takkenkamp Isolatie is een erkend leerbedrijf. Takkenkamp voelt zich verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan de toekomst van het vak. De leermeesters begeleiden hun leerlingen gedegen en geven ruimte aan persoonlijke ontwikkeling. En dat levert ze veel op. MBO- en Hbo-studenten kunnen bij Takkenkamp Isolatie terecht voor een aantal stageplekken. En met succes, zo hebben meerdere leerlingen hun carrière vervolgd bij Takkenkamp.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Takkenkamp

48394320_2017145118340799_2276889754203062272_n
Adres
Minden 18
Plaats
Apeldoorn
Postcode
7327 AW
Telefoonnummer
055 2040 535

Producten van Takkenkamp

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.