Skip to content

Swakhoven

Firma Swakhoven is een echt familiebedrijf. In 1984 opgericht door vader Guus Swakhoven en sinds 2011 onder leiding van zoon Bas. Swakhoven senior wordt vanwege zijn expertise nog regelmatig gevraagd bij complexe situaties waar een professionele kluizenkraker gewenst is. Vakmanschap, kwaliteit en eerlijk zaken doen zijn de pijlers van het bedrijf.

Uw veiligheid is onze zorg. Swakhoven verkoopt ‘veiligheid’, om het maar eens kort en krachtig uit te drukken. Veiligheid is een groot goed en daar is Swakhoven zich terdege van bewust. Respect en vertrouwen in het contact met de klanten is voor Swakhoven dan ook heel belangrijk.
Of het nu gaat om het beveiligen van een woonhuis, een bedrijfspand of het openen van een kluis. Uw veiligheid is de zorg van Swakhoven en die taak nemen zij bijzonder serieus.

Het team bestaat uit vakmensen die allemaal al meer dan 15 jaar – en sommigen zelfs al meer dan 25 jaar – bij de firma Swakhoven in dienst zijn. Echte vakmensen die de kneepjes van het vak geleerd hebben in de praktijk en die vertrouwen, betrouwbaarheid en écht service verlenen hoog in het vaandel hebben staan.

In het buitendienstteam werken twee monteurs, allrounders, maar met ieder hun eigen specialiteit.

De een is van origine timmerman. Hij kan – waar nodig en gewenst – de bouwkundige aanpassingen voor zijn rekening nemen. De ander is een fijnmechanisch specialist met elektronische kennis. Hij zorgt voor de specifiek maatwerkoplossingen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Swakhoven

Logo Firma Swakhoven - Alleen Naam - Outline - 21012016
Adres
Sittarderweg 183
Plaats
Heerlen
Postcode
6412 CE
Telefoonnummer
045 572 0220

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.