Skip to content

Sunrise Zonwering

Sunrise zonwering is een familiebedrijf bestaande uit vader, zoon en schoonzoon. Zij hechten zeer veel waarde aan een persoonlijk contact, duidelijke informatie, een perfecte kwaliteit en een vakkundige montage. Wat Sunrise zonwering kenmerkt is dat alles geheel in eigen hand gehouden wordt. Sunrise zonwering levert zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Eigenaar en oprichter Ron Escabache zal u vakkundig in de showroom adviseren. Zijn zoon en schoonzoon dragen de zorg voor een vakkundige installatie van de bestelde zonwering.

Via de website kunt u – VRIJBLIJVEND – buitenzonwering bestellen en u ziet direct wat het kost. Sunrise zonwering zal na het plaatsen van uw bestelling een afspraak met u maken om uw bestelling te komen nameten en zal tevens – indien van toepassing – doekkleuren meenemen, zodat u op dat moment uw definitieve keuze kunt bepalen. Na het tekenen van de opdracht gaan wij voor u aan de slag conform de gemaakte afspraken. Na montage kun u via een pinbetaling het verschuldigde bedrag voldoen.

Geeft u er de voorkeur aan om de zonweringproducten eerst te komen bekijken dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard. Hier hebben wij naast buitenzonwering ook shutters en raamdecoratie.

Sunrise Zonwering B.V. is lid van de Romazo branchevereniging en de Koninklijke metaalunie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Sunrise Zonwering

bg-top2
Adres
De Punt 2
Plaats
Heerhugowaard
Postcode
1701 ET
Telefoonnummer
072 888 68 67

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.