Skip to content

Strukton Worksphere

Strukton richt zich in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor onze hoogwaardige technologie, domeinkennis en vakmanschap toe. Daarnaast richten zij zich op projecten met een sterke technologiecomponent en op projecten waarvoor onze specialismen het verschil maken.

De missie van Strukton is om bij te dragen aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen. Dat betekent technologieën ontwikkelen en oplossingen integreren. Het betekent ook opdrachtgevers prikkelen tot het kiezen voor contractvormen met ruimte voor innovatie. Strukton staat voor een zorgvuldige, integere en duurzame manier van ondernemen en willen de sector daarin stimuleren. Deze manier van ondernemen combineren zij met aandacht voor functionaliteit, kwaliteit, levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Strukton opereert in drie markten:

Railsystemen
Onderhoud, beheer, vernieuwing en nieuwbouw van light- en heavyrail-infrastructuur, elektrische treinsystemen en mobiliteitsystemen

Civiele infrastructuur
Ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van infrastructurele projecten

Techniek en gebouwen
Ontwerp, ontwikkeling, realisatie, onderhoud, beheer exploitatie van technische installaties en gebouwen in Nederland. De focus ligt steeds meer op de specialistische speerpuntmarkten zorg, industrie en mobiliteitsknooppunten

Binnen elk van deze markten als ook marktoverstijgend werkt Strukton Integrale Projecten aan pps-concessieprojecten en financieringsoplossingen. Ook leveren zij project- en contractmanagement voor integrale pps- en EMVI-tenders. Voor de verworven pps-assets verzorgen zij het volledige SPC- management in zowel de realisatie- als de explotatiefase.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Strukton Worksphere

Strukton
Adres
Westkanaaldijk 2
Plaats
Utrecht
Postcode
3542 DA
Telefoonnummer
020 606 2300

Projecten van Strukton Worksphere

Producten van Strukton Worksphere

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.