Skip to content

STB

Het beheer en onderhoud van technische installaties in kantoor-, en bedrijfsgebouwen is een veelomvattend onderwerp. Onderhoudscontracten, fabrieksgaranties, wettelijk verplichte keuringen, storingsdiensten, preventief onderhoud, zij hoeven u er niets over te vertellen. Laten we eerlijk zijn: hoeveel tijd bent u bezig met uw gebouw en technische installaties? Een goed klimaat is belangrijk voor een prettige werkomgeving?

U wilt continuïteit en zoekt naar een professionele, ervaren en efficiënt werkende onderhoudsorganisatie.

STB, werkend vanuit Eindhoven en Houten, met een duidelijke organisatie. Projectmanagers en hun medewerkers staan dag en nacht voor u klaar.

STB is een specialist op het gebied van klimaattechniek, met eigen technici wordt het onderhoud en functioneel testen van de klimaatinstallatie uitgevoerd. De activiteiten welke niet binnen de eigen groep kunnen worden verzorgd zullen aan subcontractors worden uitbesteed. Elk specialist en professional op zijn eigen vakgebied. De afhandeling van werkzaamheden en storingen is in handen van STB.

De leeftijd, de status, mogelijke fabrieksgarantie, wat kun je nog verwachten aan vervangingen in de toekomst. Allemaal vragen waarop STB u een antwoord kan geven.

Aan de hand van een gedegen inventarisatie krijgt u al snel inzicht in wat het onderhoudscontract kost maar vooral de meerwaarde die het heeft voor uw installaties. U krijgt een opgave van de eventuele gebreken en welke aandachtspunten geadviseerd worden direct aan te pakken.

Na de eerste onderhoudsbeurt is STB in staat een budgettering voor een termijn van 10 jaar te maken zodat u weet wat u te wachten staat.

Rapportages van STB-technici en subcontractors worden u jaarlijks aangeboden en met u besproken.

Middels de normale storingsmeldingen of de gebouwbeheersystemen zal STB calamiteiten adequaat aanpakken en oplossen. 24 uur per dag paraat en wanneer noodzakelijk is onze monteur zeer snel ter plaatse.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met STB

logo STB
Adres
Leemkuil 11
Plaats
Eindhoven
Postcode
5626 EA
Telefoonnummer
088 266 0000

Producten van STB

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.