Skip to content

SSN Security

SSN Security is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in beveiliging en bewaking. Zij kunnen u een breed scala aan beveiligingsdiensten aanbieden. Ze leveren maatwerk voor uw bedrijf en laten niets aan het toeval over. SSN Security maakt elke dag werk van een veiliger samenleving. Ze weten als geen ander dat beveiliging alleen effectief kan zijn als de kwaliteit hoog is en de continuïteit gewaarborgd blijft. Dus altijd preventief denken, observeren en vervolgens adequaat handelen, dat kenmerkt SSN Security. Zo hebben ze een unieke expertise opgebouwd. Goed opgeleide, gemotiveerde en loyale medewerkers zorgen ervoor dat bedrijven, banken, winkeliers, organisaties, overheidsinstellingen en niet te vergeten burgers elke dag van deze kennis en ervaring gebruik kunnen maken. Opdrachtgevers willen steeds een groter deel van hun safety, security en services uitbesteden. Het is een uitdaging die SSN Security graag aangaat. Want zo zijn ze uitgegroeid tot professionals in beveiliging.

SSN Security wordt door haar klanten in drie woorden omschreven: bekwaam, betrokken en betrouwbaar. Dat is SSN Security! Zij zijn trots op de tevreden klanten en zullen er alles aan doen om onze kwaliteit te waarborgen en de services te optimaliseren, elke dag weer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met SSN Security

logo-ssn
Adres
Archimedesbaan 12
Plaats
Nieuwegein
Postcode
3439 ME
Telefoonnummer
030 201 6952

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.