Skip to content

SimHolland

SIM Holland, opgericht in 1933, is een technische groothandel met gespecialiseerde handels- en projectafdelingen die gedegen advies geven. Zij leveren uit eigen voorraad duurzame producten waarmee de klanten verantwoordelijk en innovatief kunnen ondernemen. De creativiteit, samen met een flexibele opstelling van de Serviceafdeling, biedt Simholland relaties alle zekerheid voor hun machines.

Simholland richt zich enerzijds op de afzet van pompen, mixers, agrarische machines en anderzijds op de afzet van (hybride) energieproducten als generatoren en UPS (no-break) systemen. De vakmensen van Simholland passen de producten eventueel aan naar uw specifieke wensen.

Met de verschillende diensten zijn zij actief in diverse branches. Enerzijds als (dealer) leverancier en anderzijds als turnkey speler. Dit geeft de klanten de overtuiging dat de technische specialisten van Simholland van alle markten thuis zijn en zij met hun brede kennis en ervaring een gedegen advies kunnen geven dat past bij uw wensen en budget.

Simholland bedient de markt in Nederland vanuit Sliedrecht. In België zijn zij actief met een eigen vestiging in Lummen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met SimHolland

Producten van SimHolland

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.