Skip to content

Sectie5

Sectie5 structureert hoogrenderende vastgoedbeleggingsfondsen met een gematigd risicoprofiel voor particuliere beleggers en voor institutionele beleggers. Sectie5 is een specialist op het gebied van (wijk)winkelcentra, supermarkten en zorgvastgoed in Nederland.

Sectie5 selecteert kwaliteitsgebouwen op goede locaties, met solvabele huurders en een lange gemiddelde duur van de huurovereenkomsten. Door een uitgebreid netwerk en relevante ervaring zijn er in het verleden uitstekende rendementen behaald. Daarnaast slaagt Sectie5 er voortdurend in om de juiste dynamiek te vinden tussen nieuwe acquisities, waardemaximalisatie door effectief vastgoedmanagement en het optimale verkoopmoment.

Sectie5 levert een belangrijke bijdrage aan duurzame gebouwen in Nederland. Dit doen we door onze eigen negatieve impact op de aarde te reduceren en onze beleggingen te verduurzamen waar dit mogelijk is.
De speerpunten van onze duurzaamheidsambitie zijn samengevat in de thema’s people, planet en prosperity. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar onze eigen werkomgeving, de CO2 uistoot van onze organisatie, de energielabels van onze portefeuilles en het onderhoud aan onze gebouwen. Voor deze onderwerpen hebben we KPI’s opgesteld om er doelstellingen aan te koppelen en om onze voortgang op het gebied van duurzaamheid te monitoren.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Sectie5

Sectie5
Adres
John M. Keynesplein 5
Plaats
Amsterdam
Postcode
1066 EP

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.