Skip to content

Ruitenheer

Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service en onderhoudsbedrijven van Nederland en heeft ruim 37 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. Ruitenheer biedt landelijke dekking.

Bespaar kosten: alle diensten onder één dak. Alle diensten zoals gevelonderhoud, schoonmaak, schilderwerk, beveiliging en calamiteiten in één hand, dat levert u voordeel en gemak op. Bespaar op uw kosten en combineer de diensten van Ruitenheer!

Ruitenheer richt zich in de eerste plaats op uw specifieke wensen. Ruitenheer merkt dat klanten behoefte hebben aan meer dan alleen gevelonderhoud. De service is de laatste jaren dan ook flink verbreed. Verantwoord en veilig werken is essentieel en onze lat ligt daarbij hoger dan de wettelijk eisen. Ruitenheer adviseert u graag over de meest efficiënte werkwijze, over effectieve materialen en milieuvriendelijke onderhoudsprocessen.

Het doel van Ruitenheer is om hoge kwaliteit onderhoud en facilitaire diensten uit te voeren, en om onze klanten te voorzien van een werkomgeving die kwaliteit, warmte en vriendelijkheid uitstraalt. Ruitenheer wil een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Dit doen ze door het steunen van verschillende non-profit initiatieven en goede doelen. Ook is Ruitenheer actief betrokken bij diverse sportverenigingen en gebruiken ze de meest milieuvriendelijke technieken en methoden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Ruitenheer

zwarte-letters
Adres
Transistorstraat 71
Plaats
Almere
Postcode
1322 CK
Telefoonnummer
088 6975560

Producten van Ruitenheer

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.