Skip to content

Royaal Receptie Service

Royaal Receptie Service is gespecialiseerd in het leveren van receptiediensten met professionele receptionisten, gastvrouwen en gastheren. De hoogwaardige dienstverlening kent een integrale en klantvriendelijke werkwijze met persoonlijke aandacht en realisatie van een uitstekende bezoekbeleving hetgeen we samen met u ontwikkelen.
Deze bezoekbeleving die naadloos aansluit op uw bedrijfsidentiteit is onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf want gasten en medewerkers willen zich welkom voelen in uw bedrijf. Onze representatieve en klantvriendelijke receptionisten voeren hun taken uit met enthousiasme en betrokkenheid en dragen zo bij aan een professionele samenwerking/werkwijze die past bij uw bedrijf.

Royaal Receptie Service werkt in de publieke sector voornamelijk voor de Rijksoverheid en in de private sector voor organisaties in de offshore-industrie, energie- en windindustrie, (Petro)chemie, in de havenindustrie en -terminals, bouwsector, kantoren en semipublieke instanties als zorginstellingen en ziekenhuizen.
Het werkgebied van Royaal Receptie Service is voornamelijk de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Limburg, maar ze zijn natuurlijk ook in de rest van Nederland actief. Door middel van korte lijnen, rechtstreeks contact met de juiste contactpersonen en 24/7 bereikbaarheid van onze organisatie bent u bij Royaal Receptie Service geen nummer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Royaal Receptie Service

footicon4
Adres
Puntegaalstraat 115
Plaats
Rotterdam
Postcode
3024 EB
Telefoonnummer
0113 382 819

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.