Skip to content

Record B.V.

agta record is door ingenieur Helmut Heinz Bunzl in 1953 als eenmanszaak opgericht. Bunzl ontwikkelde de allereerste geautomatiseerde draaideuraandrijving en in 1958 de eerste automatische schuifdeur voor personenverkeer. Daarna bleven de ontwikkelingen van ingenieuze deursystemen volgen.

Sinds de oprichting is de Zwitserse beursgenoteerde agta record Group specialist in automatische deursystemen. Uitgaande van de eerste industrietoepassingen als deuropeners in wasserijen ontstonden automatische deuraandrijvingen en toegangssystemen met de meest uiteenlopende functieprincipes. Drijfveer voor deze ontwikkeling was aanvankelijk het pure streven naar tijdsbesparing. Later werd daar het representatieve aspect aan toegevoegd.

Onze deursystemen zijn stijlvolle factoren in de architectuur, actieve elementen binnen een veiligheidsconcept of energiebesparende componenten om de energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Binnen het kader van deze ontwikkeling werden onze constructies steeds geraffineerder, de functies steeds omvangrijker en de bediening steeds eenvoudiger. Gelijktijdig werden de wettelijke vereisten steeds verder aangescherpt om de veiligheid bij het gebruik nog verder te verhogen.

De eigen productontwikkeling, fabricage, engineering en service maakt record tot een flexibele en klantgerichte organisatie met vertegenwoordigingen in meer dan 60 landen.

De Nederlandse vestigingen van record Automatische Deuren B.V. in Maartensdijk (UT), Doorwerth (GD), Oosterhout (NB) en Zevenhuizen (ZH) staan garant voor het totale traject van advies tot en met onderhoud van automatische toegangsoplossingen in Nederland, België en Luxemburg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Record B.V.

logo Record B.V.
Adres
Industrieweg 22D
Plaats
Maartensdijk
Postcode
3738 JX
Telefoonnummer
026 339 9777

Producten van Record B.V.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.