Skip to content

REBO Groep

REBO Groep BV is een landelijk opererende en onafhankelijke vastgoedspecialist.
REBO Groep werd opgericht op 4 augustus 1974 en sinds 9 november 1992 onder leiding van de huidige eigenaren. Ons familiebedrijf is altijd onafhankelijk gebleven. Daardoor kunnen wij onze eigen, standvastige koers bepalen. Door de jaren heen is REBO gegroeid tot een bedrijf met zo’n ruim 110 medewerkers en 9 vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Laag Soeren, Utrecht (Leidsche Rijn) en Zwolle. Hoe groot we ook worden: we blijven een familiebedrijf met korte lijnen en een platte structuur.

De experts van REBO Groep zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, woningverhuur, VvE-management, bedrijfsmakelaardij, beleggingsmakelaardij, vastgoedmanagement, zorgvastgoed en valuation & research. Samen zijn zij van alle markten thuis. Daardoor kunnen we snel, efficiënt en effectief schakelen.

Zij hoeven niet de grootste te zijn, maar ze willen wel de beste zijn. De beste partner voor onze klant. Daarom gaan zij voor langdurige relaties. Want zij zijn ervan overtuigd dat duurzame relaties leiden tot duurzame oplossingen en duurzame resultaten.

Onze oorsprong ligt in het oosten van Nederland. Daar komt ook de no-nonsense mentaliteit vandaan. Zij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Dat maakt ons een betrouwbare partner. De klanten van REBO waarderen helderheid en duidelijkheid, de korte lijnen en de aanpakmentaliteit.

Wat doet REBO Groep zoal?
De klanten van REBPO Groep zijn particulieren en VVE’s, bedrijven en institutionele beleggers. Zij kunnen bij ons terecht voor onder meer:

• Property management, zowel financieel als commercieel en technisch
• Huurprijsadvies voor nieuwbouwprojecten
• Vastgoedmanagement voor Retail, Offices en Wonen, dus voor zowel winkels als kantoorgebouwen en woningen
• Managen van zorgvastgoed
• Onderhoud van appartementencomplexen en de techniek daaromheen, plus administratieve, juridische en bestuurlijke ondersteuning van de Vereniging van Eigenaren
• Aankoop, verkoop en taxatie van woningen
• Uitponding van woningcomplexen, dus de verkoop van leegstaande huurwoningen
• Aankoop/aanhuur en verkoop/verhuur van bedrijfspanden
• Advies over en taxaties van bedrijfsmatig onroerend goed (BOG)
• Advies over en begeleiding bij investeren in beleggingspanden

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met REBO Groep

vierkant_logo_rebogroep
Adres
Priesnitzlaan 1
Plaats
Laag Soeren
Postcode
6957 DD
Telefoonnummer
0313 74 50 72

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.