Skip to content

Real Estate Recruiters

De oprichters van Real Estate Recruiters

Wij zijn Barry Sarlemijn en Paul Pranger. Onze ambitie is om de juiste mensen bij elkaar te brengen tijdens de werving- en selectietrajecten die wij uitvoeren binnen de vakgebieden Vastgoed, Finance, Makelaardij en Legal. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en jarenlange kennis van de markt.

Real Estate Recruiters is specialist in recruitment, executive search, interim en HR-advies in de makelaardij, voor projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, notariskantoren, geldverstrekkers, financiele adviesbureaus, vastgoedadvocatenkantoren, asset- en propertymanagers, vastgoedconsultants, vastgoedbeheerders en (semi-) overheidsinstellingen.

Wij streven naar diepgaande en plezierige samenwerking met onze opdrachtgevers. Door ons te verdiepen in de organisatiecultuur en werkwijze van onze opdrachtgevers kunnen wij tot de best mogelijke invulling komen van de vacature.

Kandidaten spreken wij altijd persoonlijk en wij kijken verder dan alleen het cv. Door ons oprecht te verdiepen in de persoon en de ambities kunnen wij deze koppelen aan de best passende functie en werkgever.

Op deze manier ontstaat de beste match.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Real Estate Recruiters

Logo Real Estate Recruiters
Adres
Zevenend 71
Plaats
Laren
Postcode
1251 RM
Telefoonnummer
020-7870775

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.