Skip to content

Prominus

Voorheen bekend als HCI Real Estate Management B.V., Prominus is al ruim 16 jaar actief in het vastgoedbeheer in Nederland en bestaat uit een select team van professionals. Een team dat goed samenwerkt. Ziet mogelijkheden, kansen en onmogelijkheden. We gaan altijd een stap verder om de kwaliteit en continuïteit van ons werk te kunnen garanderen.

Als het om onroerend goed gaat, volgen we de filosofie: “Er zijn niet zoiets als kleine dingen, alleen grote kansen.” Zo hebben we in het verleden al meerdere malen grote en kleine huurders voor onze opdrachtgevers weten te behouden.

Uiteraard houden wij volledig rekening met de verwachtingen en eisen van uw controlling afdeling. Wij realiseren koppelingen met uw administratie. Uw grootboek is hierin leidend. In samenwerking met uw externe accountant zijn wij in staat om bijvoorbeeld binnen de “beurstermijn” cijfers door te geven. Zo resulteert interne zorg in externe kwaliteit. Wij zorgen voor optimalisatie en snelheid, waarbij efficiëntie en vooruitgang de “key process makers” zijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Prominus

PROMINUS-Vastgoedbeheer-LOGO-LOW-RES-3-2-
Adres
Hessenbergweg 109 / 119
Plaats
Amsterdam
Postcode
1101BS
Telefoonnummer
+31 20 – 56 50 020

Projecten van Prominus

Producten van Prominus

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.