Skip to content

Projectburo b.v.

Projectburo B.V. is gespecialiseerd in het complete contractproces binnen de infrastructurele bouwsector. Zij kunnen u compleet begeleiden en ontzorgen op dit gebied, door structuur aan te brengen in de complexiteit van contracten.

Projectburo B.V. begeleidt zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers bij dit complexe proces en zij werken aan zowel de voorbereidingsfase als de realisatiefase. Het doel is om het proces van contracten voor u te versimpelen. Dit doen zij door, eventueel samen met u, vanaf de ideevorming in te stappen en te geleiden tot een juiste contract keuze. Vervolgens kan na de uitwerking en aanbesteding de contractuitvoering worden begeleid. Hierdoor heeft u geen zorgen meer over de wettelijke uitvoering van uw contracten.

Projectburo B.V. bestaat uit een klein en daardoor zeer flexibel team met ieder zijn of haar inhoudelijke kwaliteiten en unieke eigenschappen. Dit team is gevormd door een groep enthousiaste mensen met een achtergrond uit verschillende disciplines zoals contractdeskundigheid, planologie, stedenbouwkunde, (landschaps-) architectuur, civieltechnisch ontwerp en werkvoorbereiding.

Door mensen met diverse kwaliteiten en eigenschappen samen te brengen ontstaat er een team waarin mensen kunnen excelleren. Samen streven ze, met grote betrokkenheid en passie, naar een doel. Per vraagstuk stellen zij een unieke mix van kwaliteiten samen, waardoor ze uw project op perfecte wijze kunnen realiseren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Projectburo b.v.

Projectburo-BV
Adres
De Stoven 41-C
Plaats
Zutphen
Postcode
7206 AZ
Telefoonnummer
0575 743 089

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.