Skip to content

Primevest Capital Partners

Vanuit onze kantoren in Utrecht en Berlijn beheert een team van 70 professionals 2,8 miljard euro aan beleggingen verdeeld over zes sectorgerichte fondsen en drie individuele institutionele mandaten alsook vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere en institutionele beleggers en family offices na de acquisitie van Holland Immo Group.

Primevest Capital Partners is een pan-Europese investment manager, gespecialiseerd in innovatieve strategieën voor het beleggen in real assets. Onze visie is om onze steden toekomstbestendig te maken door betere connectiviteit, mobiliteit en stedelijke leefbaarheid te realiseren. Dit doen we door middel van investeringen in heel Europa in moderne, betaalbare woningen, communicatie-infrastructuur en parkeergarages. Onze beleggingsfilosofie wordt gedragen door de aanhoudende urbanisatie om ons heen en de noodzaak om de moderne behoeften van stedelijke gebieden te faciliteren. Op deze manier leveren we een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit en duurzaamheid van het moderne leven.

Wij beheren € 1,9 miljard aan beleggingen verdeeld over zes sectorgerichte fondsen en drie individuele institutionele mandaten. Met de steun van onze aandeelhouder Commonwealth Investments, streven wij onze strategie en toekomstige groeiambities na in een wereld die steeds meer verbonden wordt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Primevest Capital Partners

Primevest-Capital-Partners_Logo
Adres
Maliebaan 27
Plaats
Utrecht
Postcode
3581CC
Telefoonnummer
+31 30 740 00 57

Projecten van Primevest Capital Partners

Producten van Primevest Capital Partners

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.