Skip to content

Poseidon

Poseidon is een modern schoonmaakbedrijf met veertig jaar ervaring. Een specialist in schoonmaakwerk. Op basis daarvan is het succesvolle Onderscheidend Schoonmaken ontworpen en uitgewerkt tot een geslaagde aanpak. Rob van Heusden, pionier in de branche op het gebied van kwaliteitsmanagement en meetbare prestaties, startte Poseidon in 1996. Vanuit zijn ervaring als directeur van een van de grootste schoonmaakorganisaties van Nederland is Poseidon uitgegroeid tot een middelgrote regionale dienstverlener met meer dan 200 medewerkers in dienst. Vanuit Zaanstad bestrijken we Noord-Holland met lokaal en regionaal Onderscheidend Schoonmaken. En met Schoonster het hele land.

Poseidon speelt in op uw behoeften, wensen en eisen in een continue veranderende omgeving. Het contractbeheersysteem houdt onze overeenkomst actueel.

Poseidon stelt de mensen centraal binnen het bedrijf. Zij vormen het kapitaal van de organisatie. Dienstverlening is nu eenmaal mensenwerk. Daarbij richten zij zich op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van de medewerkers. Want medewerkers die goed in hun vel zitten leveren beter werk af voor u. En dat levert tevreden opdrachtgevers op.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Poseidon

poseidon_logo
Adres
Inzet 132
Plaats
Wormerveer
Postcode
1521 NK
Telefoonnummer
075 650 4130

Producten van Poseidon

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.