Skip to content

Pluimers Isolatie

Pluimers Isolatie is sinds de acute vraag naar energiebesparende maatregelen vanwege de oliecrisis in 1973 een grote speler op de markt van isolatie en inmiddels Europees marktleider. Pluimers isoleert huizen, gebouwen, stadions, stallen, opslagtanks, schepen en tal van andere objecten. Dit doen zij met speciaal door ons geselecteerd isolatiematerialen die voldoen aan de juiste technische eisen. Zo kan Pluimers elke constructie (vloer, spouw, gevel, dak) isoleren en desgewenst afwerken met een coating.

De organisatie is compact en flexibel. Afspraken worden centraal ingepland en de kwaliteit wordt op afstand gevolgd en bewaakt. Tevens mag het offertesysteem gerust revolutionair worden genoemd. Pluimers garandeert snelle levertijden in heel Europa.

Voor het werken op locatie maakt Pluimers gebruik van een hypermodern wagenpark, waarbij elke truck beschikt over een eigen stroom- en luchtvoorziening en dus volledig self-supporting is. Met deze mobiele eenheid bent u optimaal bewapend tegen energieverlies en maximaal verzekerd van een economisch resultaat.

Want de ontwikkelingen staan bij Pluimers Isolatie niet stil, integendeel. Bestaande isolatietechnieken worden steeds verder verfijnd en verbeterd, nieuwe technieken worden ontwikkeld. Dat gebeurt overigens in nauwe samenwerking met TNO, het Bouwcentrum en SKG-IKOB. Ook is Pluimers deelnemer van de Stichting Isolatie Waarborg: www.isolatiewaarborg.nl en lid van het NVPU(Nederlandse Vereniging van Polyurethaan Hardschuim-fabrikanten): www.nvpu.nl. Daarnaast is Pluimers aangesloten bij MeerMetMinder, deze organisatie stimuleert het toepassen en laten uitvoeren van energiebesparende maatregelen.

Dat alles om te kunnen blijven voorzien in, hoe specifiek ook, elke isolatiebehoefte. En u optimaal van dienst te kunnen zijn waar het gaat om het verlagen van uw energiekosten en het verhogen van uw woon- dan wel werkcomfort. Het mag duidelijk zijn: uit privé oogpunt, uit zakelijk oogpunt, als het aankomt op isolatie bent u bij Pluimers Isolatie uit Rijssen aan het juiste, door en door vertrouwde en toonaangevende adres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Pluimers Isolatie

33984677_2405198942831365_2338338267918761984_n
Adres
Wattstraat 11
Plaats
Rijssen
Postcode
7461 AB
Telefoonnummer
0548 516 225

Producten van Pluimers Isolatie

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.