Skip to content

Patina

Innovatief ‘dakdenken en -doen’, dat is wat Patina Dakdenker doet. Zodat ze opdrachtgevers – professionals in de bouwbranche – van dienst kunnen zijn met het ontwerpen, construeren, vervaardigen, verduurzamen, beveiligen en beheren van platte en hellende daken. Een goede planning en een heldere projectcommunicatie, zodat opdrachtgevers altijd weten waar ze aan toe zijn. In een vroeg stadium van het bouwproces een ijzersterke keten vormen met andere deskundige partners in de bouw voor een ‘overtreffend’ eindresultaat.

De beste service, de meest innovatieve oplossingen. Beheer en onderhoud, nieuwbouw en renovatie, valbeveiliging en bliksembeveiliging, CO2-reductie en energiebesparing zijn bij ons in deskundige handen. Met opdrachtgevers een maatschappelijk verantwoorde aanpak realiseren. En altijd denken aan people, planet, profit.

Patina Dakdenker wil groter worden door klein te blijven als het gaat om klantcontacten: korte lijnen, uitstekende service, afspraak is afspraak en ontzorgen. Zij hebben alle disciplines in huis, zodat zij op alle vragen een antwoord hebben en onze klanten er geen omkijken meer naar hebben.

Service op niveau vereist een klantgerichte mentaliteit. Daarom laten zij niemand wachten als er lekkage is. Daarom zorgen ze dat offertes snel worden geleverd, afspraken worden nagekomen en planningen worden nageleefd. Luisteren naar de wensen van de klanten en maatwerk leveren, zijn vanzelfsprekend. En tijdens werkzaamheden blijven zij zich bewust dat er ook nog anderen aan het werk zijn. De medewerkers van Patina zorgen ervoor dat ze de overlast tot een minimum beperken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Patina

DsPGGHrG
Adres
Gooiland 2b
Plaats
Beverwijk
Postcode
1948 RC
Telefoonnummer
0251 215 544

Producten van Patina

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.