Skip to content

Orange Climate

Orange Climate is een van Europa’s meest gerespecteerde producenten van luchtbehandelingsunits, luchtterminals en kanalen. In bijna een eeuw hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om innovatie, kwaliteit van onze producten en klantenservice. De geschiedenis in combinatie met de directe betrokkenheid bij talloze projecten, zowel in Nederland als over de hele wereld, heeft geleid tot een solide basis waarop Orange Climate een leidende rol in de industrie van luchtterminals kunnen vervullen.
Orange Climate is een internationale organisatie die duurzame klimaatsystemen levert en bestaat uit drie Nederlandse experts: OC Autarkis, OC Verhulst en OC Waterloo. Samen leveren ze de best mogelijke klimaatoplossing.
OC Autarkis is de Nederlandse ontwikkelaar, producent en leverancier van innovatieve oplossingen met behulp van Phase Change Materials (PCM’s). De kennis en ervaring die het bedrijf heeft opgebouwd door de ontwikkeling, het gebruik en de verpakking van PCM-materialen hebben ons in staat gesteld een aantal producten te ontwikkelen voor toepassingen in gebouwen, installaties, datacenters en opslagtechnologie. De producten maken altijd gebruik van de thermische batterij van de PCM om energie te besparen en stroom te garanderen.
OC Verhulst in Drunen ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame systemen en componenten voor klimaatbeheersing. Industrie, gezondheidszorg en functionele architectuur zijn de belangrijkste doelmarkten. De mensen van OC Verhulst zijn trots op het aangaan van deze uitdaging voor elke bestelling. Omdat OC Verhulst beschikt over uitgebreide interne expertise, vaardigheden en ervaring in alle betrokken professionele disciplines, hanteert het bedrijf een integrale benadering van projecten. OC Verhulst zoekt altijd naar de optimale oplossing voor de klant en voor het milieu vanuit het perspectief van lucht- en klimaatregelingstechnologie, koelingstechnologie en regel- en instrumentatietechniek.
OC Waterloo is een van Europa’s meest gerespecteerde producenten van luchtterminals. Waterloo B.V. werd opgericht in 1971 als de Europese fabriek voor Waterloo Air Products plc. uit de UK. In 2011 zijn de aandelen van dit bedrijf verkocht. Waterloo B.V. werd onderdeel van ‘Orange Climate’, een groep fabrieken die alles kunnen leveren wat nodig is voor gebouwen als het gaat om gezonde lucht. Luchtbehandelingsunits, leidingen, brandkleppen, aansluitkasten, VAV’s, roosters en diffusers en meer.
Waterloo BV is nog steeds de officiële bedrijfsnaam, geregistreerd door de Nederlandse overheid. Omdat ze deel uitmaken van Orange Climate hebben we onze handelsnaam gewijzigd in “Orange Climate Waterloo” (OC Waterloo).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Orange Climate

logo-orange
Adres
Albert Einsteinweg 10
Plaats
Drunen
Postcode
5151 DL
Telefoonnummer
0416 672 200

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.