Skip to content

OMEGAM-Water

Onafhankelijk onderzoek en advies van OMEGAM-Water B.V.

OMEGAM-Water B.V. is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau op het gebied van water. Vanuit ons hoofdkantoor in Wognum en onze steunpunten in Oegstgeest en Amersfoort ondersteunen en adviseren wij onze klanten in met name Noord-West Nederland. Tot onze klanten behoort een zeer groot aantal gemeenten, rijksoverheden, zwembaden, hotels, campings, sauna’s, ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, fabrieken en bedrijven.

Van onderzoek tot advies en beheer

Door onze brede en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen wij bedrijven, waar water een belangrijke rol speelt, van A tot Z assisteren en adviseren. Naast het nemen van monsters voeren wij ook onderzoek uit en kunnen wij de resultaten omzetten in een gedegen en passend advies. Daarnaast kunnen we het beheer van waterinstallaties begeleiden en organiseren. Met dit totaalpakket aan diensten ontzorgen we onze klanten waar mogelijk.

Flexibel en persoonlijk

In de dienstverlening van OMEGAM-Water is het belangrijk dat we snel leveren en een grote mate van flexibiliteit hebben. Bij afwijkingen in de resultaten wil elk bedrijf tenslotte snel geholpen worden. Onze specialisten hebben naast ruime kennis van zaken ook veel werkervaring in deze branche. Bovendien werken wij zoveel mogelijk met vaste aanspreekpunten. Dat maakt onze samenwerking persoonlijker, maar ook de lijnen korter. Onze kracht zit in de professionele, persoonlijke en duurzame samenwerking met onze klanten, die de diensten die onze medewerkers voor ze verzorgen een rapportcijfer van gemiddeld een 8,5 geven. Nieuwsgierig geworden naar wat wij kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

OMEGAM-Water B.V. biedt oplossingen voor:
Zwemwater | Speelvijvers | Zwemgelegenheden in oppervlaktewater | Drinkwater | Bronwater | Afvalwater | Oppervlaktewater | Proceswater | Koelwater | Legionella

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met OMEGAM-Water

logo omegam
Adres
Raadhuisplein 1c
Plaats
Wognum
Postcode
1687 NG
Telefoonnummer
0229-577920

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.