Skip to content

OG Wijzer

OG Wijzer is het kennis- en informatieplatform voor technisch vastgoed professionals. OG Wijzer voorziet technisch beheerders en vastgoedeigenaren van actueel technisch vastgoed nieuws, achtergronden en product- en vakinformatie. Het OG Wijzer team bestaat uit ervaren vastgoedprofessionals, redacteurs, marketeers en media-adviseurs. Door te kiezen voor OG Wijzer komt u gegarandeerd onder de aandacht bij relevante technisch vastgoed professionals en vastgoedeigenaren.

Op OGWijzer.nl vinden technisch vastgoed professionals en vastgoedeigenaren het belangrijkste nieuws uit de vastgoedsector, en worden unieke gebouwen, projecten en vacatures getoond. Onze vakkundige redactie schrijft over de meest uiteenlopende onderwerpen en er komen vele technisch professionals aan het woord over hun vakgebied en drijfveren. Voor projecten waar technisch vastgoed professionals aan werken, oriënteren ze zich via onze online productenwijzer op de meest geschikte producten en diensten. Ook kunnen technisch vastgoed professionals via onze overzichtelijke en transparante rekentools eenvoudig vastgoedcalculaties maken om inzicht te krijgen in vastgoedkosten.

OG Wijzer biedt leveranciers een lidmaatschap aan op OGWijzer.nl. De looptijd van deze lidmaatschap duurt één jaar. Er wordt niet automatisch verlengd. Voor een lidmaatschap op OGWijzer.nl krijgt u het volgende;

  • Een uitgebreide bedrijfspresentatie
  • Onderverdeling in productcategorieën naar keuze
  • Twee projecten uitgelicht in uw bedrijfspresentatie
  • Onbeperkt producten en productspecificaties toevoegen in uw bedrijfspresentatie
    Producten worden tevens gekoppeld aan de OG Wijzer Productenwijzer
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met OG Wijzer

logo-og-wijzer
Adres
Neerlandia 7
Plaats
Alkmaar
Postcode
1841 JK
Telefoonnummer
072 3030280

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.