Skip to content

MVGM

MVGM is een autoriteit op het gebied van onroerend goed. Zij zijn de grootste vastgoedbeheerder in Nederland en nemen een vooraanstaande positie in als commercieel vastgoedmanager in Duitsland. MVGM heeft al meer dan 70 jaar ervaring en is in die tijd uitgegroeid tot een leidende partij met internationale ervaring en een grondige kennis van de lokale dynamiek.

Met meer dan 900 werknemers in Nederland actief vanuit meer dan 20 MVGM-kantoren, richten we ons op vastgoedbeheer. Zij zien dat haar opdrachtgevers steeds meer behoefte hebben aan internationaal advies. Begin 2019 heeft MVGM het Duitse PropertyFirst overgenomen met 80 werknemers in Duitsland die vanuit 8 kantoren werken op het gebied van vastgoedmanagement.

MVGM ontzorgt haar klanten op het gebied van vastgoedmanagement, VvE beheer, uitvoeren van vastgoedtaxaties en de aankoop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerendgoed. Door de bundeling van krachten van de verschillende specialisaties kan MVGM een compleet geïntegreerde internationale benadering bieden, met kennis van lokale ontwikkelingen.

MVGM werkt voor een variëteit aan opdrachtgevers; nationale en internationale beleggers, banken en financiers, woningcorporaties, ondernemers, DGA’s, verzekeringsmaatschappijen, particuliere eigenaren, overheden en overheidsinstanties. MVGM’s specialisten kunnen u het vastgoedadvies geven waar u naar op zoek bent.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met MVGM

mvgm_jpg-2.jpg-960x520-751de
Adres
De Bruyn Kopsstraat 9K
Plaats
Rijswijk
Postcode
2288 EC
Telefoonnummer
070 888 4000

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.