Skip to content

Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd opgericht in de jaren ’80, toen het gebruik van computers en printers, zowel op het werk als thuis, zorgde voor een sterke toename van papiergebruik. Voor de eerste klanten vernietigde het bedrijf papier en vertrouwelijke documenten. Later kwamen er ook voor andere afvalstromen strenge milieuvoorschriften en nam het afval scheiden een vlucht. Milieu Service Nederland sprong hierop in en groeide uit tot een bekend, landelijk, allround bedrijf in de afvalbranche. De focus is nog altijd: persoonlijk contact met de klant.

Afval scheiden is beter voor het milieu. Het maakt hergebruik van materialen mogelijk en daardoor besparen we als maatschappij op (vaak schaarse) grondstoffen en energie. De productie van materialen kost namelijk veel meer energie dan het omsmelten of op een andere manier hergebruiken ervan.
Voor u als klant heeft afvalscheiding een extra voordeel: de verwerking is goedkoper dan die van gemengd afval. Daardoor zijn onze prijzen de laatste jaren steeds gunstiger geworden. En ook voor die scherpe prijzen kunt u altijd rekenen op persoonlijke service en aandacht voor uw behoeften.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Milieu Service Nederland

Milieu-Service-Nederland-logo
Adres
Stammerkamp 1
Plaats
Diemen
Postcode
1112 VE
Telefoonnummer
088 080 9010

Producten van Milieu Service Nederland

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.