Skip to content

Metdezon

MetDeZon is een nuchtere zonnepanelen leverancier. Ze zijn begonnen in 2009 met het leveren van zonnestroom systemen aan de consumenten die graag voorop wilde lopen met het verduurzamen van Nederland. Of het nou gaat om het leveren van doe ’t zelf pakketten of pakketten geïnstalleerd door de erkende installateurs van MetDeZon, bij MetDeZon kunt u terecht voor een snel, helder en duidelijk advies.

MetDeZon wil haar steentje bijdragen aan een duurzamere wereld door consumenten te helpen bij het kiezen en installeren van hun eigen zonnestroomsysteem. Dit gaan ze bereiken door als betrouwbare en deskundige (Zonnekeur gecertificeerd) partner te opereren voor de Nederlandse huishoudens. De directe inkoop bij onze fabrikanten, jaren van ervaring, eigen gecertificeerde installateurs, persoonlijke begeleiding en advies, kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen, omvormers en montage systemen zorgen ervoor dat MetDeZon de beste partner is voor het verduurzamen en plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Daarnaast gaan ze samenwerkingsverbanden aan met bedrijven, stichtingen, (Duurzaam Bouwloket), gemeentes en VVE’S die ons helpen om meer huishoudens te bereiken en te verduurzamen.

MetdeZon is trots om te kunnen vermelden dat ze al meer dan 55.000 complete systemen hebben geleverd en dat ze daarmee één van de grootste kwaliteit zonne-energie leveranciers van Nederland zijn!
Het team van MetdeZon is dagelijks bezig met het adviseren en berekenen van zonnestroomsystemen, het voorbereiden van het werk en het uitleveren van de zonnepanelen. En dan natuurlijk de installateurs die altijd bezig zijn met het plaatsen van de beste zonnestroomsystemen van Nederland. Door weer en wind, en uiteraard veilig met steigers, valbeveiliging en de juiste papieren wel te verstaan. Zodat u ook tijdens de installatie zich geen zorgen hoeft te maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Metdezon

536832_331711530225216_341297799_n
Adres
De Volger 6
Plaats
De Rijp
Postcode
1483 GA
Telefoonnummer
085 401 1356

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.