Skip to content

Masset Solutions

Bij Masset Solutions weten we alles over brandbeveiliging: welke regelgeving is er, welke aandachtspunten zijn belangrijk en hoe pas je brandveiliging het beste toe? Wij hebben een hele werkwijze omtrent brandbeveiliging opgezet waar we u graag over informeren. Daarbij is het voor u handig om te weten dat wij graag snel schakelen en persoonlijk contact het meest waarderen. U weet met wie u zaken doet en dat geeft een fijn gevoel.

Masset Solutions begint het traject altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. U zit op dat moment dus nog helemaal nergens aan vast. Tijdens het adviesgesprek maakt u kennis met de deskundige adviseurs van Masset. Iemand komt bij u op locatie langs om uw pand te bekijken en uw wensen te bespreken.

Na het adviesgesprek gaan wij graag verder voor u met de uitwerking. Dit houdt in dat er een Programma van Eisen wordt opgesteld en dat er een projectering wordt gemaakt. Een projectering houdt in dat onze adviseur gaat kijken waar alles geplaatst moet worden. Denk hierbij aan onder andere brandblussers en brandmelders. Er zijn bepaalde locaties in een gebouw waar het handig is als er brandblussers en brandmelders hangen: dit brengt Masset allemaal voor u in kaart.

Naar aanleiding van de uitwerking gaan we alle materialen verzamelen en/of bestellen. Bepaalde zaken heeft Masset altijd op voorraad, maar er zijn ook altijd dingen die ze nog moeten bestellen. Hierbij werkt Masset uitsluitend samen met leveranciers met wie zij goede ervaringen hebben. Dit geeft u ook weer de zekerheid dat zij alleen producten van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid gebruiken voor uw brandbeveiliging.

Wanneer een brandmeldinstallatie is geïnstalleerd, is periodiek onderhoud een vereiste. Zo moet er elke maand beheer plaatsvinden en jaarlijks een periodiek onderhoud. Voor het maandelijkse beheer kunt u intern iemand opleiden die voortaan het beheer kan verzorgen. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit door één van onze medewerkers te laten doen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Masset Solutions

14348_photo_default
Adres
Zuidbaan 546
Plaats
Moordrecht
Postcode
2841 MD
Telefoonnummer
088 778 8300

Producten van Masset Solutions

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.