Skip to content

M3E Brandveiligheid consultants

De M3E Groep is een onafhankelijk breed georiënteerd adviesbureau dat zich richt op de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van bedrijfshuisvesting en vastgoed. M3E is een dynamische, jonge onderneming met ruime ervaring in integrale dienstverlening tijdens onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase.

Advisering is volgens ons een integraal product. Binnen dat integrale product acteren de vakgebieden Energie & Duurzaamheid, Installatietechniek, Bouwkostenmanagement, Brandveiligheid, Bouwfysica & Akoestiek en Subsidieadvies.

Onze toegevoegde waarde ligt in het bewaken van de belangen van de opdrachtgever. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door daadkrachtig en initiatiefrijk optreden, met kennis van zaken en met inzicht in onderhavige processen. Essentieel in de projectmethodiek van M3E is dat zij als een spin in het web de vier elementaire projectfactoren tijd, budget, kwaliteit en communicatie continu integraal beheersen.

M3E heeft in de praktijk bewezen dat zij complexe projecten, met name door strikte bewaking van details, tot een goed einde kunnen brengen. Zij denken mee met alle disciplines die bij de realisatie van een project betrokken zijn.

M3E hoopt u met haar expertise en pragmatische integrale benadering te kunnen bijstaan in uw bouwproject.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met M3E Brandveiligheid consultants

57604362_429511404261098_3919588236661358592_o
Adres
Jan van Polanenkade 26 a
Plaats
Breda
Postcode
4811 KM
Telefoonnummer
076 76 60 189

Projecten van M3E Brandveiligheid consultants

Producten van M3E Brandveiligheid consultants

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.