Skip to content

Ludec

Ludec is een familiebedrijf dat in 1998 is opgericht. Ze zijn gespecialiseerd in montage afbouw voor bedrijfspanden en woningen. De afgelopen 20 jaar hebben ze voor steeds grotere opdrachtgevers mogen werken. Hierbij hebben ze vele mooie projecten mogen realiseren. Dankzij het diverse klantenbestand hebben ze in vele bedrijfstakken ervaring opgedaan.
Het doel van Ludec is om de afbouw in handen te nemen in alle sectoren. Van retail bouw en utiliteitsbouw tot vastgoed, interieur en projectbegeleiding. Ludec is begonnen met alleen montage van wanden en plafonds. Momenteel transformeren ze gebouwen van casco naar turnkey met een vakbekwaam team van 35 specialisten.
Ludec werkt onder andere voor Stamhuis, Atop, MVRO, Bimmerman, Kwakman Afbouw en Brentjens Afbouw. Van deze klanten ontvangen ze opdrachten om winkelketens en vastgoed te realiseren voor Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Boon’s Supermarkten, Footlocker, Lidl en McDonalds.
Alle materialen en producten die ze gebruiken zijn afkomstig uit eigen opslag en zijn gecertificeerd. Doordat ze samenwerken met gerenommeerde leveranciers bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en betrouwbare constructies.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Ludec

ludec
Adres
Heusdenseweg 3
Plaats
Haarsteeg
Postcode
5254 VV
Telefoonnummer
073 511 9686

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.