Skip to content

Liftintermediair

Liftintermediair is het eerste en één van de grootste onafhankelijke liftadviesbureau van Nederland. Wij geven gespecialiseerd advies over liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties. Wij staan voor respect én resultaat.

Maatwerkoplossingen voor uw liften
U krijgt van ons altijd liftadvies, liftbeheer en projectbegeleiding op maat, toegespitst op uw situatie. Als één van de grootste van Nederland hebben we veel kennis van de markt en het specifieke karakter van sectoren zoals woningcorporaties, VVE’s, zorginstellingen en onderwijs.

Kosten- en tijdbesparing
Liftintermediair begeleidt u bij een scherpere inkoop, slimme afweging van werkzaamheden en innovatieve verbeteringen aan uw liften. Omdat u zelf niets hoeft uit te zoeken, levert dit u naast minder werk ook een kostenbesparing op van maar liefst 20 tot 30%!

Optimale prestaties van uw lift
Met onze oplossingen zorgen wij ervoor dat uw lift optimaal presteert. U heeft de zekerheid dat uw lift voldoet aan alle wet- en regelgeving, veiligheidseisen en richtlijnen voor liftonderhoud.

Altijd de juiste liften
Iedere situatie verdient zijn eigen aanpak, daarom doen wij zelf de inspectie op locatie. Zo bent u verzekerd van de juiste oplossing voor uw toepassing.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Liftintermediair

Lift-intermediair
Adres
Houtsingel 95
Plaats
Rotterdam
Postcode
2719EB
Telefoonnummer
085-8779467

Producten van Liftintermediair

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.