Skip to content

Kroeze Hoveniers

De grondbeginselen van Kroeze hoveniers liggen in 1956, het jaar waarin Jan Kroeze in Driel bij Heteren een fruit- en pluimveebedrijf startte. In 1960 verhuisde het gezin Kroeze naar de huidige locatie Havendijk in Beesd, waar het bedrijf verder doorgevoerd werd. Om het gehele jaar door brood op de plank te krijgen, ging vader Jan Kroeze zich in de wintermaanden steeds vaker bezighouden met het onderhouden van tuinen en loonspuiten bij grondeigenaren in de regio.

Na het behalen van de Middelbare hoveniersopleiding en de opleiding tuinarchitectuur stapte André Kroeze in 1983 het bedrijf van zijn vader binnen, waar hij het vakgebied eigen kon maken. Nadat Jan Kroeze zijn bedrijfsactiviteiten opsplitste, nam André Kroeze de hovenierswerkzaamheden voor zijn rekening.

In bijna 60 jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een hoogwaardig gecertificeerd hoveniersbedrijf met vakbekwame en geschoolde hoveniers, een uitgebreid machinepark, het modernste gereedschap en een eigen ontwerpafdeling.

In 2012 is Jan Kroeze jr. na zijn afgeronde HBO-opleiding aan Hogeschool van Hall Larenstein in Velp in dienst getreden bij het bedrijf. Sinds juli 2015 is Jan mede-eigenaar geworden van Kroeze hoveniers.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Kroeze Hoveniers

Logo Kroeze hoveniers
Adres
Havendijk 27
Plaats
Beesd
Postcode
4153 AW
Telefoonnummer
0345 681500

Producten van Kroeze Hoveniers

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.