Skip to content

Knauf

Bij Knauf vinden ze dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren.
Daarom werken ze bij Knauf elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.
Aan deze expertise bouwen zij al sinds 1932, toen de twee broers Karl en Alfons Knauf het bedrijf Knauf oprichtten. Ruim 50 jaar geleden, in 1965, kwam het eerste Knauf product op de Nederlandse markt. Knauf is nu al tientallen jaren één van de wereldmarktleiders binnen de (af)bouwsector.
Duurzaamheid zit in het bloed. Logisch voor een bedrijf dat haar oorsprong vindt in een natuurproduct: gips. Ze zijn nog altijd een typisch familiebedrijf, waar alle medewerkers hun hart voor de techniek combineren met kennis van en passie voor gebouwen en diegenen die ze gebruiken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Knauf

knauf_logo
Adres
Mesonweg 8-12
Plaats
Utrecht
Postcode
3542 AL
Telefoonnummer
030 247 3311

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.