Skip to content

Klik b.v.

Klik is een middelgroot landelijk opererend technisch installatiebedrijf met uitvalbasis Amsterdam.

In 1946 is Elektrotechnisch Bureau Klik opgericht. In 1985 is de naam veranderd in Klik Electrotechniek B.V.. Na een groei en de oprichting van Klik Klimaattechniek is Klik verhuisd naar de Hoogoorddreef 78 in Amsterdam. Deze locatie is goed gelegen vlakbij A2, A9, A10 en station Amsterdam Bijlmer Arena. Inmiddels heeft het sinds 2005 een nieuwe eigenaar en zijn beide bedrijven Klik Electrotechniek en Klik Klimaattechniek samengevoegd als Klik Electro- en Klimaattechniek. Begonnen als eenmanszaak en uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 70 medewerkers.

Kwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en service staan centraal. Voor zowel elektro- als klimaattechniek kan Klik installaties uitbreiden, aanpassen of ontwikkelen. Van het idee en ontwerp tot de uitvoering en het onderhoud kan bij Klik worden ondergebracht. De installaties zijn voornamelijk gericht op de utiliteitsbouw, zoals kantoorpanden, bedrijfshallen en winkels, van zowel nieuwbouw-, renovatie- als onderhoudsprojecten. Dienstverlening is een belangrijk punt bij Klik. Om dit te realiseren zijn er service- en onderhoudsafdelingen voor zowel elektro- als klimaattechniek. Deze afdelingen zorgen voor het preventief onderhoud, reparaties en reiniging van installaties en hebben een 24-uurs storingsdienst om de storing snel en adequaat te verhelpen. Zij streven naar een maximale klanttevredenheid en daarmee naar de totstandkoming van langdurige relaties, zowel met bestaande als met nieuwe klanten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Klik b.v.

logo-2039785323-1
Adres
Hoogoorddreef 78
Plaats
Amsterdam
Postcode
1101 BG
Telefoonnummer
020 69 66 885

Projecten van Klik b.v.

Producten van Klik b.v.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.