Skip to content

kbk bouwgroep

Een meedenkende bouwer, een gezond en stabiel familiebedrijf waar het om mensen gaat. Omdat het de mensen zijn die het doen. Ontwikkelen, bouwen, renoveren, onderhouden. Maar ook: ondernemen, oplossingen bedenken, partnerschappen aangaan, de boel strak regelen en mooie dingen maken. Voor de opdrachtgever en de eindgebruiker. Of dat nou een huurder is, een koper of een bewoner van een zorginstelling.

Volendam is de thuishaven. Daar is KBK begonnen, in 1979. Nu zijn ze één van de grootste bouwers van Noord-Holland. Met ambities voor de hele Randstad. Diversiteit is altijd de basis geweest van KBK. Al veertig jaar lang. Van nieuwbouw en renovatie tot vastgoedonderhoud. KBK doet veel, maar het blijven vakmensen. Sterker nog: binnen onze groep hebben we ook een paar échte specialismen: Medizorg, Brandveiligheid, Specialistisch bouwkundig advies, B2 Restauratie, Ramakers Interieurprojecten.

Het denkwerk, de engineering, de techniek, de uitdaging van het plannen en organiseren, daar houdt KBK van. Samen mooie dingen maken. Complexe projecten het liefst. KBK loopt nergens voor weg en met meer dan 250 medewerkers hebben ze altijd de mensen om het uit te voeren. Mensen die blijven meedenken, ook tijdens het proces.

Het ondernemerschap en vernieuwend zijn zit in het bloed. Altijd op zoek naar hoe het beter kan, sneller, handiger, duurzamer en leuker. Dat is onze drive. Het bedrijfsresultaat van KBK is altijd positief en ja, daar zijn ze trots op. Ook dat maakt hen solide en betrouwbaar.

De deur staat altijd open bij KBK. Ieders inbreng is welkom. Niet alleen op papier, maar ook in de praktijk. Zo zijn ze georganiseerd en samen dragen ze een steentje bij aan de maatschappij. Die saamhorigheid voel je binnen KBK en in de positieve energie die de mensen meenemen. Vertrouwen in elkaar, dat hebben ze bij KBK. Want ze zijn en blijven een familiebedrijf.

KBK investeert in lange termijn-relaties. Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid: dat horen ze vaak terug van hun klanten. En daar staan ze ook voor. Want voor alles zijn ze een meedenkende bouwer en het gaat KBK aan het hart als het niet goed gaat. Dat maakt hun een partner om op te bouwen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met kbk bouwgroep

cropped-favicon
Adres
Morseweg 1
Plaats
Volendam
Postcode
1131 PE
Telefoonnummer
0299 367 322

Projecten van kbk bouwgroep

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.