Skip to content

Interwand

Met ambitie en daadkracht werkt een deskundig team aan oplossingen voor nieuwe en bestaande projecten. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering zorgen zij ervoor, dat u in elk stadium van het project snel en adequaat terzijde wordt gestaan. Interwand ambiëren klanttevredenheid met een hoofdletter K.

Gedreven vakmensen zorgen in de productie-unit voor een kwalitatief hoogstaand product. Staalplaten doorlopen het gehele proces van knippen, zagen, ponsen en zetten tot een volwaardig eindproduct bestaande uit profielen en panelen, die in het project tot een complete systeemwand worden samengesteld.

Als uw bedrijf kiest voor InterWand, dan kiest u voor kwaliteit. Modern design gecombineerd met duurzame technieken. Alle fasen van het proces zijn in handen van InterWand. Tijdens een vrijblijvend gesprek maakt u kennis met het brede scala aan wanden, stuk voor stuk verkrijgbaar in talloze kleuren en materialen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Interwand

Interwand
Adres
Markenweg 7a
Plaats
Varsseveld
Postcode
7051 HS
Telefoonnummer
088 7447700

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.