Skip to content

Interparking

De Interparking Group is al meer dan 60 jaar een begrip in de parkeerwereld. Wij zijn een professionele organisatie met 2.461 medewerkers, verdeeld over 397 steden, in 9 Europese landen. Door onze sterke focus op de klant en de optimalisatie van onze parkeervoorzieningen hebben wij deze sterke marktpositie kunnen realiseren. Met 933 kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke parkeervoorzieningen in grote Europese steden zoals Amsterdam, Parijs, Wenen, Brussel en Barcelona is Interparking één van de marktleiders op het gebied van parkeren.

Ook in Nederland is Interparking één van de toonaangevende parkeerexploitanten. Wij exploiteren parkeervoorzieningen in stedelijke centra, in en nabij winkelcentra, bij toeristische trekpleisters, op kantoorlocaties en bij zorginstellingen. Waaronder de parkeervoorzieningen van winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht, de Markthal in Rotterdam, WTC The Hague in Den Haag en het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Interparking Nederland is actief in 31 steden met 118 parkeervoorzieningen en 54.402 parkeerplaatsen.

Onze parkeerders een optimale klantbeleving bezorgen is onze hoogste prioriteit. Wij brengen de parkeerder naar zijn of haar bestemming met de juiste informatie, vanuit huis – naar de parkeergarage – tót aan de plek van bestemming. Onze servicemedewerkers zijn getraind in gastvrijheid en het onderhoud van parkeervoorzieningen. Daarnaast beschikken wij over onze eigen technische dienst en centrale meldkamer om onze klanten áltijd snel van dienst te kunnen zijn. Wij lopen voorop in technische ontwikkelingen en maken daarmee parkeren bij Interparking zo comfortabel en klantvriendelijk als mogelijk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Interparking

Logo Interparking
Adres
Beursplein 37
Plaats
Rotterdam
Postcode
3011 AA
Telefoonnummer
088 54 21 300

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.