Skip to content

Indri vloersystemen

Indri is een familiebedrijf dat sinds 1928 bestaat en zich toe heeft gelegd op het leveren en aanbrengen van complete vloersystemen. Tot de kernactiviteiten behoren dekvloeren, staalplaat vloersystemen en afwerkingen op basis van kunststof. Indri staat voor een betrouwbare afbouw partner, echter kritisch naar zichzelf en continu bezig met verbeteringen in alle processen binnen het bedrijf. Onze missie is een goede samenwerking met onze opdrachtgeefsters en daarnaast met onze partners c.q. leveranciers, een kritisch oog op product, bewaken van kwaliteit door het uitvoeren van controles maakt het tot een goed eind resultaat.
Indri streeft naar een optimaal veilige werkomgeving voor haar medewerkers en de collega uitvoerenden om ons heen, alle medewerkers van Indri zijn VCA* opgeleid en hebben kennis van materieel en producten. Tevens zullen zij een bijdrage leveren aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen, daarom staan zij open voor innovaties, productontwikkeling.
Dit realiseren ze door flexibel te zijn en gemaakte afspraken na te komen. Onze opdrachtgever staat hierin centraal. Indri realiseert als team uitdagingen die ons zijn gedaan. Belang hechten ze aan de rol als sociaal partner, naar de medewerkers alsmede naar opdrachtgeefsters.
Uiteindelijk wil Indri de beste zijn van Nederland in onze disciplines. Op gebied van klantgerichtheid, organisatie, transparantie en uiteraard een zeer hoog kwaliteitsniveau van de projecten welke zij uitvoeren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Indri vloersystemen

indri
Adres
Hazenkoog 30
Plaats
Alkmaar
Postcode
1822 BT
Telefoonnummer
072 5643798

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.