Skip to content

IMNederland

Infra Management Nederland is een landelijk werkende onafhankelijke management organisatie op het gebied van parkeren en toegangscontroles. Wij hebben een ruime algemene en specifieke kennis van de in de markt verkrijgbare systemen en zijn niet gebonden aan leveranciers.

Onze kracht is flexibiliteit gekoppeld aan een grote klantgerichtheid. U heeft bij ons altijd te maken met korte lijnen, en praat dus altijd met de persoon waarmee u wilt praten. Daarnaast zijn wij in staat door onze jarenlange expertise snel en vakkundig met u tot de kern door te dringen.

Onafhankelijk betekent bij ons ook echt onafhankelijk. De oplossing voor u staat bij ons voorop. Wij adviseren u over bestaande systemen, die hun kwaliteit reeds bewezen hebben. Dan gaat het alleen nog om een goede begeleiding. Die geven wij u. Wij kunnen het gehele traject van ontwikkeling tot implementatie en systeemmanagement onder onze hoede nemen. Elke gewenste contractvorm is mogelijk. Dit alles gecombineerd met een doelgerichte, persoonlijke en professionele aanpak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met IMNederland

logo IMNederland
Adres
De Trompet 2840
Plaats
Heemskerk
Postcode
1967 DD
Telefoonnummer
0251 20 01 10

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.