Skip to content

Ibova

Plezier, techniek en kwaliteit, drie woorden die bij ons centraal staan. Ibova is een technisch adviesbureau dat adviseert rondom onderhoud en renovatie van vastgoed. Doordat Ibova zelf ervaren adviseurs, inspecteurs en projectmanagers in huis heeft, zijn wij bij opdrachtgevers hét aanspreekpunt rondom bouwkundige en installatietechnische vraagstukken. Ibova is partner voor gebouweigenaren, (technisch) beheerders en facilitair managers.

Bedrijven, overheidsinstellingen, woningcorporaties, ‘conculega’s’, onderwijsinstellingen, vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders behoren tot de klanten van Ibova. De werkzaamheden bestaande onder andere uit:
• realiseren van MJOP’s;
• uitvoeren van technische inspecties;
• begeleiden van projecten;
• managen van technische afdelingen.
Dit doen ze op advies, project of interim basis. Opdrachtgevers hebben de keuze zich te laten adviseren door één van onze bouwkundige-, werktuigbouwkundige-, elektrotechnische- en vastgoedspecialisten. Wanneer het werk(proces) vraagt om meerdere specialisten, zorgt IBOVA voor de aansturing van het gehele project.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Neem contact op met Ibova

Ibova
Adres
Kerksingel 2
Plaats
Alblasserdam
Postcode
2951 GE
Telefoonnummer
078-7370451

Producten van Ibova

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.