Skip to content

Hoving Hekwerken

Een modern, dynamisch, onafhankelijk en landelijk werkende onderneming op het gebied van hekwerk en terrein beveiliging. Hoving Hekwerk onderscheidt zich in de markt door het investeren in een eigen productie, we kunnen snel, flexibel en adequaat te werk gaan!

Door een deskundige en flexibele organisatie en een eigen productiecentrum zijn wij in staat uw ideeën in diverse passende en functionele producten van hoogwaardig kwaliteit te vertalen.

Een assortiment te denken aan sierhekwerk, sierpoorten, dubbelstaafsmatten / poorten spijlhekwerk / poorten schuifpoorten (electrisch en handbediend) gaashekwerk.

Wij denken met u mee en bieden raad en advies. Uw vraagstuk over terreinbeveiliging is bij ons dan ook in goede handen! Naast het behouden van een sterke marktpositie op het gebied van hekwerk en afrastering voor sport en recreatie verzorgen wij het complete concept buitenbeveiliging te noemen: hekwerk, schuifpoorten, camerabewaking, slagbomen, toegangscontrole en securitymanagement, hekwerkdetectie en alarmopvolgings systemen. Met een zeer enthousiast team vertalen wij uw wensen in concrete buitenbeveiligingsoplossingen. Kernwaardes in ons bedrijf zijn: klantgericht, service, meedenkend, betrouwbaar, zeer solide maar vooral rechttoe rechtaan!

Hoving Hekwerk is een organisatie met zeer korte lijnen en vakbekwame mensen die hun verantwoordelijkheid kennen en nemen! Naast ons degelijk advies van onze medewerkers op kantoor en bij de weg beschikt Hoving Hekwerk over een eigen productie in Stadskanaal! Snelle maatvariërende productie zijn hier de grote voordelen. Zo probeert Hoving Hekwerk altijd een stapje voor te kunnen zijn op de rest in de branche.

Hoving Hekwerk heeft in eigen huis bijvoorbeeld de onderhoudsarme en bijzonder fraaie schuifpoort ontwikkeld. Handbediend of electrisch.

Hoving Hekwerk biedt daarom ook brede garantie’s op het product en de conservering ervan. Zowel Thermisch verzinken als enkel- of dubbellaags poedercoaten. Daarnaast beschikt Hoving Hekwerk over een 24/7 servicedienst. Wanneer een poort wordt uitgereden door een werknemer of chauffeur dan kan Hoving Hekwerk hier direct oplossingen voor bieden tijd heeft geen invloed!

Indien u niet helemaal zeker bent over uw terreinbeveiliging of u wilt een compleet nieuw hekwerk aanschaffen dan komen we graag geheel vrijblijvend bij u langs. We kunnen u advies geven maar ook eventueel een situatieschets maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Hoving Hekwerken

Logo Hoving Hekwerk
Adres
Ohmweg 12
Plaats
Stadskanaal
Postcode
9503 GW
Telefoonnummer
0599 653029

Producten van Hoving Hekwerken

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.