Skip to content

Homij

HOMIJ gelooft dat toekomstbestendige en comfortabele gebouwen en woningen belangrijk zijn voor een goede bedrijfsvoering en gezonde woon- en werkomgeving. Comfort en duurzaamheid voegen daarnaast waarde toe aan vastgoed. Daarom zijn al onze activiteiten erop gericht om het rendement van gebruiker en eigenaar te verhogen. Zo voelen mensen zich prettig en gezond in gebouwen.

HOMIJ integreert comfort en duurzaamheid in het regulier onderhoud van technische installaties en bij verduurzaming, renovatie en nieuwbouw van gebouwen. Ze maken bewuste keuzes op het gebied van materialen en systemen. De gebouwen die ze maken zijn aantoonbaar energiezuinig. Zo dragen ze met haar gebouwtechniek bij aan de transitie naar een duurzame samenleving.

HOMIJ heeft een top 10 marktpositie. Honderden HOMIJ’ers werken dagelijks aan comfort en duurzaamheid in gebouwen. Een HOMIJ’er is Actief en Betrokken. Dat zit in ons DNA, daarom zeggen we: Ons DNA in elk gebouw; We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid.

Installaties in gebouwen worden steeds belangrijker in de verduurzaming van de samenleving. Daardoor verandert onze rol. HOMIJ denkt actief mee met klanten, eindgebruikers en collega’s. Ze nemen het heft in handen bij ontwerp, realisatie en beheer van een gebouw. Om dit te kunnen doen is onze organisatie decentraal ingericht.

Wat HOMIJ doet, doet ertoe. Betrokkenheid tonen ze door in te leven in anderen, waarbij ze de vraag stellen: wat is de wens en de behoefte van de ander? Daarbij maken ze geen onderscheid tussen klanten of collega’s. Iedereen krijgt aandacht. Kwaliteit & veiligheid heeft aandacht, evenals mvo & duurzaamheid.

De gebouwgebruiker denkt in comfort: licht, lucht en geluid zijn daarbij van groot belang. HOMIJ vertaalt de comfortwensen naar technische oplossingen, hiervoor zetten zij onder de HOMIJ Configurator in. Het product is niet de installatie, maar een optimaal werk- en leefklimaat in gebouwen. Wanneer de gebruikers zich lekker voelen in hun gebouw, doen zij hun werk goed. Dit levert mooie projecten op.

Waar kun je winst halen in energieverbruik? Met installatietechniek. HOMIJ zorgt voor gebouwen die steeds duurzamer of zelfs energiepositief worden. Dat doen ze gedurende het gehele bestaan van een gebouw, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Duurzaamheid is geen eenmalig iets. Duurzaamheid gaat door tot en met beheer & onderhoud, denkt u bijvoorbeeld aan actieve monitoring en optimalisaties van technische installaties.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Homij

Homij logo
Adres
Zekeringstraat 42
Plaats
Amsterdam
Postcode
1014 BT
Telefoonnummer
088 186 1555

Producten van Homij

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.