Skip to content

Het CCV

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) is een onafhankelijke stichting die partijen helpt om Nederland veiliger en leefbaarder te maken. Daarvoor bieden ze kennis, instrumenten, voorlichtingsmateriaal en advies op maat gericht op veilig wonen, veilig ondernemen en veilig leven.

Een deel van het aanbod wordt gefinancierd door het ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarnaast werkt het CCV in opdracht van de praktijk. In dat geval bieden ze maatwerkoplossingen die inzetbaar zijn voor uw specifieke situatie. U kunt daarbij denken aan procesbegeleiding, advies, training, effectmetingen, evaluaties en projectleiderschap.

Met ongeveer 75 professionals werken zij samen aan een veilig en leefbaar Nederland. De medewerkers van het CCV hebben uiteenlopende achtergronden: van criminologen tot sociale wetenschappers en van bestuurskundigen tot antropologen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Het CCV

CCV-LOGO
Adres
Churchilllaan 11
Plaats
Utrecht
Postcode
3527 GV
Telefoonnummer
088 228 9849

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.