Skip to content

Het CCV

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) is een onafhankelijke stichting die partijen helpt om Nederland veiliger en leefbaarder te maken. Daarvoor bieden ze kennis, instrumenten, voorlichtingsmateriaal en advies op maat gericht op veilig wonen, veilig ondernemen en veilig leven.

Een deel van het aanbod wordt gefinancierd door het ministerie van Justitie en Veiligheid. Daarnaast werkt het CCV in opdracht van de praktijk. In dat geval bieden ze maatwerkoplossingen die inzetbaar zijn voor uw specifieke situatie. U kunt daarbij denken aan procesbegeleiding, advies, training, effectmetingen, evaluaties en projectleiderschap.

Met ongeveer 75 professionals werken zij samen aan een veilig en leefbaar Nederland. De medewerkers van het CCV hebben uiteenlopende achtergronden: van criminologen tot sociale wetenschappers en van bestuurskundigen tot antropologen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Neem contact op met Het CCV

Het CCV
Adres
Churchilllaan 11
Plaats
Utrecht
Postcode
3527 GV
Telefoonnummer
088 228 9849

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.