Skip to content

HeatPumpService

HeatPumpService B.V. is ontstaan uit een samenwerking tussen vier ZZP’ers die samen zijn gegaan in de bedrijfsvorm HPS B.V.
Zij vullen elkaar uitstekend aan en zijn er weinig klussen die wij niet aan kunnen.
Zij hebben alle disciplines in huis: warmtepompen, airconditioning en koeltechniek.
Zij zijn gecertificeerd voor onderstaande disciplines:
VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid, Milieu).
De BRL 100 (Beoordelingsrichtlijn voor het F-gassen-certificaat voor bedrijven) bevat eisen op het gebied van balans en registratie, personeel, procedures en gereedschappen.
Voor installateurs die aan het bovengrondse gedeelte van een bodemenergiesysteem werken (een aan de bodem gekoppelde warmtepomp) is het BRL 6000-21 certificaat verplicht.
EPBD-aircokeuring certificering. Volgens de wet dient een eigenaar van een gebouw waarin zich een aircosysteem met een vermogen van meer dan 12 KW bevindt dit systeem eens in de vijf jaar te laten keuren. Tijdens deze keuring wordt gekeken naar het totaalplaatje van de installatie en het gebouw, waarbij de doelstelling is dat er zo min mogelijk energie wordt verbruikt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met HeatPumpService

HeatPumpService-300x75
Adres
Einsteinstraat 4c
Plaats
Alkmaar
Postcode
1821 BV
Telefoonnummer
072 531 8666

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.