Skip to content

Feenstra

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er écht op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Ook bij u in de buurt. Daardoor zijn we snel ter plaatse om u uit de problemen te helpen.

Feenstra kunt u alles vertellen over nieuwe mogelijkheden en innovaties, en dat doen we op een duidelijke en overzichtelijke manier. Het gaat er tenslotte vooral om wat al die techniek u oplevert aan comfort, veiligheid en besparingen. Van Feenstra mag u een eerlijk advies verwachten. Een advies waar uw woning of uw bedrijfspand beter van wordt.

Feenstra heeft een lange en rijke geschiedenis. Sinds haar oprichting in 1947 is het vakmanschap dat Feenstra onderscheidt in de markt. Ze zijn dan ook trots op de ruim 800 gecertificeerde adviseurs en vakmannen. Zij zijn het die al onze kennis en ervaring meedragen en dagelijks inzetten. Hun vertrouwde vakmanschap combineren ze met een bedrijfsvoering die in alle opzichten up-to-date is. In totaal werken bij Feenstra ruim 1.500 mensen aan oplossingen om uw woning veiliger, comfortabeler en gezonder te maken. Het overdragen van expertise aan de nieuwe generatie monteurs is een essentieel onderdeel van de bedrijfscultuur van Feenstra. Dit gebeurt door voortdurende bijscholing, interne opleidingen, goede begeleiding en door ervaring en jong talent aan elkaar te koppelen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Feenstra

6406737
Adres
Handelsstraat 1
Plaats
Heerhugowaard
Postcode
1704 AC
Telefoonnummer
088 845 5000

Producten van Feenstra

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.