Skip to content

EVBox

EVBox is opgericht in 2010. Op dat moment waren elektrische voertuigen een uitzondering en laadpalen bijna niet aanwezig. Maar het idee van EVBox was helder: een alles-in-1 laadoplossing die eenvoudig aangepast kon worden aan alle toekomstige technologische ontwikkelingen. En dat is gelukt. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de internationale marktleider op het gebied van laadpalen en aanvullende diensten voor elektrische auto’s.

In 2017 werden zij overgenomen door de energieleverancier ENGIE en in 2018 namen zij de Franse branchegenoot EVTronic over. Hiermee groeide ons team exponentieel en groeide ons Europese laadnetwerk met 1.000 snellaadstations.

Vandaag bieden zij meer dan 100.000 laadpunten in ruim 55 landen, voor zowel bedrijven en dienstverleners, als particulieren. Ook zijn ze de hoofdleverancier voor de laadinfrastructuur in de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Dankzij onze klanten en partners hebben zij ons laadnetwerk met 400% kunnen uitbreiden (van 20.000 tot 100.000 laadpunten) in de afgelopen vier jaar. En deze mijlpaal viert EVBox door vanaf nu een boom te planten voor elk nieuw laadpunt!

EVBox is begonnen met een team van vijf in Nederland en inmiddels uitgegroeid tot meer dan 450 medewerkers, verspreid over 12 kantoren in Europa en Noord-Amerika.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met EVBox

YKC4jTn2CBzykZJj77Pe
Adres
Fred. Roeskestraat 115
Plaats
Amsterdam
Postcode
1076 EE
Telefoonnummer
088 775 5444

Producten van EVBox

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.