Skip to content

Energy Bridge

ENERGY BRIDGE VERWARMT UW GEBOUW MET DUURZAME WARMTE!

Energy Bridge borgt van A tot Z de verduurzaming van de warmtelevering, met de focus op collectieve installaties van flats en appartementen. 

Gebouwen verwarmen met zo weinig mogelijk fossiele brandstoffen. Dat is simpel gezegd wat Energy Bridge doet. We zijn gepassioneerd rondom de warmtetransitie: hoe minder fossiele brandstoffen en meer duurzame bronnen, hoe enthousiaster wij worden. Onze focus ligt op het aardgasvrij maken van flats en appartementencomplexen voor woningcorporaties, VvE’s en zorginstellingen.

Geen mens is gelijk, geen gebouw is standaard. Door per gebouw slim na te denken over wat wél met gestandaardiseerde en digitale mogelijkheden kan, nemen wij de verantwoordelijkheid om uw gebouw duurzaam te verwarmen. Zonder dat de gebruikers hier iets van merken. We willen de vrijheid hebben om onze oplossingen toe te passen, zodat we tijdens de exploitatiefase de prestaties kunnen garanderen. En om naar 100% aardgasvrij te gaan.

De combinatie van onafhankelijk, technisch advies, duurzame oplossingen en digitalisering is voor ons essentieel om de beste propositie voor u aan te kunnen bieden. Wij overzien het hele spectrum van duurzame warmtelevering: van Boardroom tot Boilerroom. Zo borgen wij dat onze propositie na realisatie de gedane beloftes waarmaakt. Het verdienmodel is altijd gericht op deze eindprestatie en de laagste Total Cost of Ownership. Omdat wij techniek onafhankelijk zijn, kunnen wij de beste no regret oplossing aanbieden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Energy Bridge

logo
Adres
Meander 651
Plaats
Arnhem
Postcode
6825 ME
Telefoonnummer
085-4005050

Producten van Energy Bridge

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.