Skip to content

Energielabel-Oke

Energielabel-oke is een gedegen, ervaren bouwonderneming en onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in vakkundig energieadvies op maat betreffende duurzaamheid en energiezuinigheid van bestaande woningen en bedrijfspanden en nieuw te bouwen projecten. Energielabel-oke is een dochterbedrijf van MAN Bouw & Advies, dat is ook het bedrijf dat het certificaat heeft. Zij zijn gecertificeerd volgens de Nationale Beoordelingsrichtlijn BRL 9500-00 en 9500-01, waarmee zij in staat zijn niet alleen de energie-index te berekenen, maar ook het energielabel te registreren en een “Maatwerkrapport” te leveren. Het opstellen van een energielabel wordt door onze eigen adviseurs uitgevoerd, die een bouwtechnische achtergrond hebben. In 2020 zullen nieuwe wettelijke regels van toepassing worden, waardoor partners en projecten aan dezen zullen moeten voldoen.
Energielabel-oké is voorts een team van gedreven ervaren professionals, die oog hebben voor detail, kwaliteit en vakmanschap. Door samen met de klant en onze partners goed samen te werken en naar elkaar te luisteren kunnen ze kwalitatief hoogstaand en duurzaam maatwerk leveren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Energielabel-Oke

cropped-Energielabel-Oke-Logo41-1
Adres
Laan van Chartroise 88
Plaats
Utrecht
Postcode
3552EX
Telefoonnummer
030 2690385

Producten van Energielabel-Oke

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.