Skip to content

Energiekantoor.nl

Energiekantoor.nl is een onafhankelijk Energie-inkoopcollectief. Zij zijn in 2008 ontstaan uit een initiatief van bovengemiddelde energieverbruikers uit Bosch en Duin. Inmiddels zijn zij een uniek landelijk inkoopcollectief met meer dan 5000 deelnemers.

Energiekantoor streeft continu naar het beste energiecontract voor haar deelnemers. Het doel is om zoveel mogelijk te besparen voor de deelnemers over een zo lang mogelijke termijn. Eenmaal gekozen voor Energiekantoor.nl hoeft u daarna niet meer te kiezen. Zij ontzorgen u en managen uw energiecontract tot in lengte van jaren. Zij realiseren de doelstellingen door steeds scherpe tarieven realiseren en tegelijkertijd te beoordelen welke contractvorm op dat moment het meest voordelig is. Bovendien bepalen ze iedere maand, per deelnemersgroep, wat het beste moment is om te verlengen. Dat kan, afhankelijk van de markverwachtingen, zowel vooruit- als achteruitgeschoven worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Energiekantoor.nl

energiekantoor2
Adres
Baarnseweg 35-C
Plaats
Bosch en Duin
Postcode
3735 ML
Telefoonnummer
030 320 0322

Producten van Energiekantoor.nl

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.