Skip to content

Eigenenergie.net

Eigenenergie.net heeft als doel bedrijven, woningcorporaties en particulieren zo veel en zo snel mogelijk energieneutraal te laten functioneren. Hiertoe kopen zij wereldwijd de beste producten in, ontwikkelen ze in partnerschap innovatieve producten en installeren ze hoogwaardige systemen die geschikt zijn om over een lange periode energie op te wekken.

Eigenenergie.net gelooft in 100% duurzame energie. Onafhankelijk van bestaande energiemaatschappijen faciliteren zij klanten om zelf of collectief eigen energie op te wekken. Als specialist in totaaloplossingen voor duurzame energie hebben ze veel expertise in huis maar werken we ook samen met betrouwbare partners.

Henrico van den Boomen is een gedreven en innovatieve ondernemer. Hij is in 2012 Eigenenergie.net gestart met als doel: een onafhankelijke energievoorziening voor iedereen realiseren. Op dit moment plaatst het bedrijf grote zonne-installaties en experimenteren ze met elektrisch rijden/laden en opslagsystemen. Slimme software voor smartgrids en windenergie gaan in de toekomst een rol spelen om te integreren in het productenpakket.
MyEnergySkin is een eerste product om de zonnepanelen als bouwelement naar de bebouwde omgeving te brengen.

Onze aarde warmt in rap tempo op. De transitie naar schone energie is noodzaak om deze opwarming te stoppen. Om ons heen verschijnen windmolens, zonneparken en zonnepanelen op daken. Echter niet altijd even fraai of voldoende. Om meerlaagse hoogbouw ook volledig om te laten schakelen naar schone energie zullen ook de gevels energie leverend moeten worden.

Technisch is dit geen probleem. Esthetisch ligt er nog een uitdaging. Daarom introduceert EigenEnergie MyEnergySkin: een geïsoleerde gevel met zonnepanelen op maat en kleur. Er zijn geen design concessies noodzakelijk. Daarnaast is uw vastgoed klaar voor een bijdrage aan een schone toekomst en blijft het ook economisch verhuurbaar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Eigenenergie.net

logo
Adres
Spaarpot 20
Plaats
Geldrop
Postcode
5667 KX
Telefoonnummer
040 8432067

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.